Alma Lama

Alma Lama

 • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
 • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
 • Numri total i votave7,485
 • Më së shumti votaSuharekë (1,418)
 • Komuna e lindjes Krujë
 • Data e lindjes 08.09.1976
 • Kualifikimi Filologji
 • Kualifikim shtesë Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

74%

73 nga 98 seanca

Rangimi: e 31-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

91%

22 nga 24 votime

Rangimi: e 55-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 06/11/2015 Pyet: Avni Pejë

  Kur do të miratohet ligji për personat me aftësi të kufizuara?

  13/11/2015 Pas 6 ditëve

  Projektligji për Paraplegjikët dhe Tetraplegjikët është planifikuar në seancën e radhës, ku do të bëhet leximi i parë.

 • Të gjitha pyetjet
Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti