Teuta Rugova

Teuta Rugova

 • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
 • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme
 • Numri total i votave37,178
 • Më së shumti votaPrishtinë (6,900)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 29.09.1990
 • Kualifikimi Politika Publike

Pjesëmarrja në seanca plenare

86%

85 nga 98 seanca

Rangimi: e 19-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

89 nga 90 votime

Rangimi: e 4-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 19/11/2016 Pyet: Arbenita Shtime
  Si e arsyetoni pasivitetin tuaj në Kuvendin e Kosovës? Kë po e përfaqësoni në Kuvend?
 • 09/11/2015 Pyet: Driton Gjilan Pyetje per dialogun

  Si e shihni marrëveshjen për Demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, dhe atë për krijimin e Asociacionit/Bashkësisë së komunave me shumicë serbe? Si do të votonit në rast se këto dy marrëveshje vijnë në Kuvend?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Teuta Rugova

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti