Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 41
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 1
 • Takime me rend dite dialogun: 7
 • Të pranishëm: Elmi Reçica, Čerim Bajrami, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Puhie Demaku, Pal Lekaj

  Munguan: Teuta Rugova, Blerta Deliu-Kodra, Zafir Berisha

  Të ftuar: Zahir Tanin - Përfaqësues Special i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim i Komisionit me z. Zahir Tanin, Përfaqësues Special i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së

 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Cerim Bajrami, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Puhie Demaku, Pal Lekaj

  Munguan: Teuta Rugova, Zafir Berisha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 3 shkurt, 8 shkurt në ora 13:00, 8 shkurt në ora 14:30, 13 shkurt 2017 si dhe 2 mars 2017;

   I miratuar
  • 3. Miratimi i raportit nga Samiti i komisioneve parlamentare për punë të jashtme

   I miratuar
  • 4. Miratimi i informatës nga vizita zyrtare në Republikën e Shqipërisë

   I miratuar
  • 5. Bashkëpunimi me Asamblenë Parlamentare të NATO-së

  • 6. Të ndryshme • Diskutim lidhur me vizitat zyrtare të Komisionit.

 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Cerim Bajrami, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Puhie Demaku, Zafir Berisha

  Munguan: Teuta Rugova, Pal Lekaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim i Komisionit me delegacionin nga Republika Arabe e Egjiptit

  • 2. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Cerim Bajrami, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Pal Lekaj, Zafir Berisha

  Munguan: Teuta Rugova, Puhie Demaku

  Të ftuar: Enver Hoxhaj - Ministër i Punëve të Jashtme

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, lidhur me raportet Kosovë - Serbi

   Raportim
 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Cerim Bajrami, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Pal Lekaj, Zafir Berisha

  Munguan: Teuta Rugova, Puhie Demaku

  Të ftuar: Edita Tahiri - Ministre për Dialog

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i Ministres për Dialog, Edita Tahiri

   Raportim
Filtro
 • Meetings:7
 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Cerim Bajrami, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Pal Lekaj, Zafir Berisha

  Munguan: Teuta Rugova, Puhie Demaku

  Të ftuar: Enver Hoxhaj - Ministër i Punëve të Jashtme

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, lidhur me raportet Kosovë - Serbi

   Raportim
 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Cerim Bajrami, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Pal Lekaj, Zafir Berisha

  Munguan: Teuta Rugova, Puhie Demaku

  Të ftuar: Edita Tahiri - Ministre për Dialog

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i Ministres për Dialog, Edita Tahiri

   Raportim
 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Teuta Rugova, Cerim Bajrami, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Puhie Demaku, Pal Lekaj, Zafir Berisha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i Planit dhe Programit të punës së Komisionit për vitin 2017

   I miratuar
 • Të pranishëm: Elmi Recica, Blerta Deliu - Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Puhie Demaku, Pal Lekaj, Zafir Berisha

  Munguan: Teuta Rugova, Cerim Bajrami, Ismet Beqiri

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Situata aktuale në Mitrovicë

 • Të pranishëm: Elmi Reqica, Blerta Deliu-Kodra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Ismet Beqiri, Pal Lekaj, Zafir Berisha

  Munguan: Teuta Rugova, Cerim Bajrami, Puhie Demaku

  Të ftuar: Edita Tahiri - Ministre për Dialog

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i Ministres për Dialog, Edita Tahiri

   Raportim