Abdyl Ymeri

Abdyl Ymeri

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, V
 • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
 • Numri total i votave8,549
 • Më së shumti votaSkenderaj (6,500)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 18.11.1965
 • Kualifikimi Xehtari/Metalurgji

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

27 nga 28 seanca

Rangimi: i 5-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

77%

7 nga 9 votime

Rangimi: i 80-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 21/11/2016 Pyet: Vetoni Skenderaj

  Skenderaj si bastion i PDK-së ka siguruar vota për partinë për ju si deputet të Drenicës, e besa edhe për disa nga deputetët nga dukagjina, mirëpo vullneti i elektoratit drenicas nuk u mbështet edhe me përzgjedhjen e kuadrove nga Skenderaji në pozitat udhëheqëse. Kjo pasi që nga 18 ministra dhe 36 zëvendësministra vetëm një nga ata është zëvendesministër, nga 18 sekretar të përhershëm poashtu vetëm një nga sekretarët është wshtw nga Skenderaji ndërsa të mos flasim për drejtorët nëpër ministri të cilët në mesin e afro 200 drejtorëve ata nga Skenderaj mund t’i numëroni në më pak se në gishtat e dy duarve. Nëse shikoni poashtu tek pozitat udhëheqëse tek ndërmarrjet publike nga afro 100 drejtor të bordeve të drejtorëve vetëm dy nga ta janë nga Skenderaj ndërsa tek menaxhmentet pothuajse ska apo fare pak ka të emëruar nga kjo pjesë e Drenicës. Si përfaqesues të elektoratit të PDK-së nga Skenderaji, sa keni përmbush obligimin për përkrahjen e kuadrit profesional për emërimet në institucione?

  31/01/2017 Pas 70 ditëve

  I nderuar, ju falenderoj shumë për pyetjen. E ndaj shqetësimin me ju që përfaqësimi me kuadra nëpër pozita udhëheqëse nuk është adekuat dhe në përputhje me mbështetjen dhe përkrahjen që i jep elektorati PDK-së në Skenderaj sidomos në pozitat e të emëruarve politik. Kurse sa i përket pozitave që zgjidhen përmes konkursit, të gjithë jemi të obliguar që të respektojmë institucionin e konkursit. Angazhimi ynë në këtë drejtim nuk ka munguar, sepse këtë shqetësim tuajin dhe të elektoratit në Skenderaj e kemi ngritur dhe është diskutuar nëpër forume të PDK-së, e shpresoj që në të ardhmen nga lidershipi i PDK-së do të merren parasysh dhe do të përmbushën kërkesat e drejta të elektoratit, që përfaqësim të bëhet në raport me numrin e votave.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Abdyl Ymeri

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti