Arben Gashi

Arben Gashi

 • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
 • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave14,891
 • Më së shumti votaPejë (3,627)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 02.02.1976
 • Kualifikimi Qeverisje Lokale

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

88 nga 98 seanca

Rangimi: i 15-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

55 nga 59 votime

Rangimi: i 45-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

1 nga 2 pyetje

Rangimi: i 3-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 24/03/2017 Pyet: Mentor Prishtinë

  A do ta votoni ligjin për transformimin e FSK-së ne ushtri?

  26/03/2017 Pas 2 ditëve


  Une preferoj që ky proces të realizohet me ndryshime kushtetuese, si dhe në koordinim me NATO dhe SHBA, gjithsesi për këtë çështje jam që Kosova të bëhet me ushtri.

 • 12/12/2015 Pyet: Ragip Istog

  Pse nuk krijohen shoqata miqësie me vendet që nuk na kanë njohur, apo ndonjë mekanizëm tjeter lobues si binjakzim me qytete të shteteve që nuk na kanë njohur, me qëllim të krijimit të miqësive dhe sensibilizimit për njohje?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Arben Gashi

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti