Armend Zemaj

Armend Zemaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Deçan
 • Data e lindjes 13.11.1976
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

91 nga 98 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

85 nga 92 votime

Rangimi: i 51-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 06/11/2015 Pyet: Ridvan Gjilan

  Ku e sheh Armendi LDK-në pas një viti, duke e ditur se procese të mëdha e presin vendin në muajt e ardhshëm, dhe pyetje që tashmë dihet për të gjithë deputetët e LDK-së, a do ta votosh Thaçin për President?

  12/11/2015 Pas 5 ditëve

  LDK është subjekt parlamentar mbi të gjitha është parti institucionale me filozofi të trashëguar nga themeluesi presidenti historik dr. Ibrahim Rugova, andaj pavarësisht zhvillimeve vjetore LDK mbetet subjekt politik serioz dhe me një rrugëtim të qartë në angazhimin e saj për zhvillimin dhe avancimin e vendit tonë. Sigurisht që viti 2016 do jetë një vite ku LDK do avancon reformat e brendshme si kërkese e elektoratit dhe shumë strukturave të brendshme. Puna dhe angazhimi qoftë parlamentar qoftë i aktivitetit politik mbetet primar në kuadër të zhvillimeve që ka LDK-ja. 

  Votat dhe deklarimet në kuvend janë publike për çdo deputet të kuvendit, andaj ju ftoj të përcillni aktivitetet dhe qëndrimet e çdo deputeti të LDK-së në punën e tyre.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Armend Zemaj

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti