Danush Ademi

Danush Ademi

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 17.03.1969
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

92 nga 98 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

54 nga 57 votime

Rangimi: i 35-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 19/11/2016 Pyet: Aurora Prishtinë

    Përse e tërhoqët nënshkrimin për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme parlamentare për Astrit Deharin, në momentet e fundit?

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Danush Ademi

PDAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti