Doruntinë Maloku-Kastrati

Doruntinë Maloku-Kastrati

Krahaso me deputet tjetër

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

91 nga 98 seanca

Rangimi: e 11-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

46 nga 47 votime

Rangimi: e 16-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 19/11/2016 Pyet: Aurora Prishtinë

    Përse e tërhoqët nënshkrimin për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme parlamentare për Astrit Deharin, në momentet e fundit?

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Doruntinë Maloku-Kastrati

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti