Fadil Beka

Fadil Beka

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
 • Numri total i votave14,395
 • Më së shumti votaSkenderaj (7,281)
Krahaso me deputet tjetër
 • Data e lindjes 01.07.1962
 • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

97 nga 98 seanca

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

96%

108 nga 112 votime

Rangimi: i 27-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 06/07/2016 Pyet: Mustafa Drenas

  I nderuar Dr. Beka, angazhimi juaj gjatë luftës në Kosovë ka qenë i çmuar. Tani në rolin e deputetit presim që misionin tuaj ta vazhdoni në përmirësimin e sistemit të shëndetësisë. Cilat janë përpjekjet tuaja në këtë drejtim?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Fadil Beka

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti