Fatmir Rexhepi

Fatmir Rexhepi

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Gjilan
 • Data e lindjes 06.07.1956
 • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

87 nga 98 seanca

Rangimi: i 16-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

66 nga 73 votime

Rangimi: i 59-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 16/11/2015 Pyet: Ridvan Gjilan

  A keni dijeni se kur do të rregullohet rruga Pogragj – Doberçan? Edhe pse kjo është në përgjegjësi të komunës, por po ju parashtrojë këtë pyetje pasi ka qenë edhe premtim i juaji zgjedhor.

  18/11/2015 Pas 2 ditëve

  Lidhur me rregullimin e rrugës  Pogragjë-Dobërçan, në fillim të këtij viti kishim një takim me kryetarin e këshillit të fshatit Dobërçan nga i cili është kërkuar që së bashku me këshillin e Pogragjës të kërkojnë nga drejtoria komunale hartimin e projektit për rrugën, si dhe vendimin nga komuna për bashkëfinancim të projektit me Qeverinë e Kosovës, në mënyrë që pastaj të ndahen mjetet nga Kuvendi i Kosovës. Prandaj, vetëm në mungesë të projektit dhe kërkesës për vitin 2016, unë edhe pse jam interesuar gjatë debatit në Kuvend kjo nuk ka mundur të realizohet. Nëse gjatë vitit tjetër e ofroni projektin e kompletuar në kohën e duhur i njëjti mund të procedohet për vitin 2017. 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Fatmir Rexhepi

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti