Agim Ademaj

Agim Ademaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Istog
 • Data e lindjes 05.03.1962
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

96 nga 98 seanca

Rangimi: i 3-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

105 nga 107 votime

Rangimi: i 12-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 12/12/2015 Pyet: Ragip Istog

  A është inicuar ndonjëherë ndryshimi i nenit 86 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, për zgjedhjen e Presidentit të vendit, që zgjedhja të bëhet nga populli?

  16/12/2015 Pas 4 ditëve

  Mandatin e kaluar, Kuvendi i Republikës së Kosovës ka formuar komision të veçantë për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit zgjedhor, për çka ky komision edhe ka punuar duke përfshirë edhe propozimin për ndryshimin e Kushtetutës (neni 86) sa i përket zgjedhjes së drejtpërdrejtë të Presidentit-es. Ky komision ka bërë një punë sa i përket ligjit zgjedhorë dhe propozimit për zgjedhjen e presidentit-es nga populli por kjo punë e këtij komisioni ka mbetur pa u kurorëzuar. Në ketë mandat kjo çështje ende nuk është aktualizuar.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Agim Ademaj

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti