Kadri Veseli

Kadri Veseli

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Numri total i votave54,872
 • Më së shumti votaMitrovicë (8,246)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 31.05.1967
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

92 nga 98 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

66 nga 66 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 7 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 11/03/2017 Pyet: Donart Drenas Pyetje per dialogun

  Z. Veseli, nëse në një të ardhme të afërt ndërpriten bisedimet me Serbinë dhe pas ndërprerjes, Serbia sërish vazhdon të mos e njohë Kosovën dhe të punoj kundër shtetësisë së saj, apo me provokime dhe tentime për cenim të territorit të Kosovës, sipas jush, çfarë qëndrimi duhet të ketë shteti i Kosovës karshi këtyre kërcënimeve?

 • 28/01/2017 Pyet: er Gjilan Pyetje per dialogun

   A mendoni që ka rrezik për një konflikt të ri ushtarak mes Kosovës dhe Serbisë?

 • 20/12/2016 Pyet: Shkelqim Vushtrri

  I nderuar zotëri kryetar, a mund të më thoni se deri kur do lejohet në seanca plenare të përdoren fjalë fyese, në institucionin më të lartë legjislativ.  A mund të më thoni se a ekziston ligji i cili sanksionon deputetët të cilët tregohen të pa përgjegjshëm në mënyrën se si shprehen në Kuvend?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Kadri Veseli

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti