Margarita Kadriu-Ukelli

Margarita Kadriu-Ukelli

 • PartiaPa Parti
 • Grupi ParlamentarPa Grup
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Numri total i votave7,098
 • Më së shumti votaPrishtinë (1,202)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 01.11.1973
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

71%

70 nga 98 seanca

Rangimi: e 34-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Margarita Kadriu-Ukelli

Pa Parti

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti