Albin Kurti

Albin Kurti

 • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
 • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
 • Numri total i votave63,602
 • Më së shumti votaPrishtinë (14,210)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 24.03.1975
 • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

67%

66 nga 98 seanca

Rangimi: i 39-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

89%

53 nga 59 votime

Rangimi: i 63-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

25%

1 nga 4 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 09/03/2017 Pyet: Dren Prishtinë

  I nderuari deputet i Kuvendit të Kosovës, pasi që deri tash nuk ishin edhe aq frutdhënëse metodat që keni përdorur ju si opozitë, cilat janë metodat tjera që mund të ndërrmirren për parandalimin e së keqës në Kosovë përveç molotovëve dhe gazit lotsjellës?

 • 10/02/2017 Pyet: Adelina Idrizi Prishtinë Pyetje per dialogun

  I nderuar deputet, pasiqë në vazhdimësi keni kundërshtuar ritmin me të cilin po zhvillohet dialogu Kosovë-Serbi nga ana e qeverisë aktuale të Kosovës, pyetja ime si qytetare e Republikës së Kosovë është se në bazë të cilave parime ju po të ishit në pozitë do të zhvillonit një dialog të kësaj përmase,dhe sa do të ishte efektive dialogu në bazë të parimeve tuaja në zgjidhjen e këtij problemi të kahmotëshëm?

 • 29/12/2016 Pyet: skender Prishtinë Pyetje per dialogun

  Pse duhet të negociohet me Serbinë për shpërbërjen e strukturave paralele kur dihet që me marrëveshjen e Kumanovës të gjitha institucionet e Serbisë duhet të largohen nga teritori i Kosovës?A duhet të kërkohet përgjegjësi edhe nga KFOR për mos zbatimin e marrëveshjes nga ana e Serbisë?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Albin Kurti

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti