Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave7,975
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,425)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 11.05.1987
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

72%

71 nga 98 seanca

Rangimi: e 33-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

86%

51 nga 59 votime

Rangimi: e 72-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

2 nga 2 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet