Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Sadri Ferati

Sadri Ferati

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media
  • Numri total i votave8,444
  • Më së shumti votaMitrovicë (3,583)
  • Komuna e lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 10.06.1957
  • Kualifikimi Gjeologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

88 nga 98 seanca

Rangimi: i 15-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

65 nga 65 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

1 nga 2 pyetje

Rangimi: i 3-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet