Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Selvije Halimi

Selvije Halimi

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, V
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim
  • Numri total i votave6,435
  • Më së shumti votaLipjan (3,458)
  • Komuna e lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 19.12.1970
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

94 nga 98 seanca

Rangimi: e 6-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

89 nga 90 votime

Rangimi: e 4-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet