Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Shaip Muja

Shaip Muja

  • PartiaPa Parti
  • Grupi ParlamentarPa Grup
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor
  • Numri total i votave9,209
  • Më së shumti votaDrenas (3,029)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 06.07.1965
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

83%

82 nga 98 seanca

Rangimi: i 21-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet