Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Shukrije Bytyqi

Shukrije Bytyqi

  • PartiaNISMA PËR KOSOVËN (NPK)
  • Grupi ParlamentarNPK (NPK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport • Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni për të Drejtat Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave6,023
  • Më së shumti votaMalishevë (5,232)
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Data e lindjes 14.04.1977
  • Kualifikimi Kimi

Pjesëmarrja në seanca plenare

68%

67 nga 98 seanca

Rangimi: e 38-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

64 nga 69 votime

Rangimi: e 49-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet