Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Slavko Simić

Slavko Simić

  • PartiaSRPSKA LISTA (SL)
  • Grupi ParlamentarSL (SL)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim
  • Numri total i votave8,586
  • Më së shumti votaLeposaviç (1,861)
  • Komuna e lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 29.06.1984
  • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

79%

78 nga 98 seanca

Rangimi: i 25-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

10 nga 11 votime

Rangimi: i 57-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet