Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Serdjan Popović

Serdjan Popović

  • PartiaSRPSKA LISTA (SL)
  • Grupi ParlamentarSL (SL)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport • Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor
  • Numri total i votave6,071
  • Më së shumti votaGraçanicë (2,065)
  • Kualifikimi Histori

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

79 nga 98 seanca

Rangimi: i 24-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

8 nga 8 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet