Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Time Kadrijaj

Time Kadrijaj

  • PartiaALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)
  • Grupi ParlamentarAAK (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane • Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim • Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor
  • Numri total i votave5,749
  • Më së shumti votaDeçan (3,172)
  • Komuna e lindjes Deçan
  • Data e lindjes 14.02.1965
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

69%

68 nga 98 seanca

Rangimi: e 37-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

47 nga 52 votime

Rangimi: e 60-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet