Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Vjosa Osmani-Sadriu

Vjosa Osmani-Sadriu

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
  • Numri total i votave39,911
  • Më së shumti votaPrishtinë (9,932)
  • Komuna e lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 17.05.1982
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

79 nga 98 seanca

Rangimi: e 24-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

87%

36 nga 41 votime

Rangimi: e 69-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

57%

4 nga 7 pyetje

Rangimi: e 2-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet