Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Zenun Pajaziti

Zenun Pajaziti

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media
  • Numri total i votave10,888
  • Më së shumti votaGjilan (5,135)
  • Komuna e lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 12.09.1966
  • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

90 nga 98 seanca

Rangimi: i 13-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

96%

51 nga 53 votime

Rangimi: i 30-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet