Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ali Berisha

Ali Berisha

  • PartiaALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)
  • Grupi ParlamentarAAK (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim
  • Numri total i votave5,325
  • Më së shumti votaPejë (3,884)
  • Komuna e lindjes Pejë
  • Data e lindjes 09.09.1962
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

33%

8 nga 24 seanca

Rangimi: i 46-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet