Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arben Gashi

Arben Gashi

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
  • Numri total i votave14,891
  • Më së shumti votaPejë (3,627)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 02.02.1976
  • Kualifikimi Qeverisje Lokale

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

88 nga 98 seanca

Rangimi: i 15-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

55 nga 59 votime

Rangimi: i 45-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

1 nga 2 pyetje

Rangimi: i 3-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet