Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmir  Shurdhaj

Fatmir Shurdhaj

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Komisionet Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës
  • Numri total i votave7,256
  • Më së shumti votaMalishevë (2,299)
  • Komuna e lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 22.04.1968
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

2 nga 2 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

7 nga 7 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet