Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Adem Salihaj

Adem Salihaj

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, V
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor
  • Numri total i votave8,318
  • Më së shumti votaFerizaj (5,985)
  • Komuna e lindjes Kaçanik
  • Data e lindjes 25.12.1950
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

95 nga 98 seanca

Rangimi: i 4-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

90 nga 95 votime

Rangimi: i 35-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet