Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bekim Haxhiu

Bekim Haxhiu

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport
  • Numri total i votave13,705
  • Më së shumti votaSkenderaj (6,314)
  • Komuna e lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 09.10.1970
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

87 nga 98 seanca

Rangimi: i 16-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

77 nga 79 votime

Rangimi: i 23-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet