Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Blerim Grainca

Blerim Grainca

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri
  • Numri total i votave8,180
  • Më së shumti votaFerizaj (6,285)
  • Komuna e lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 30.05.1974
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

90 nga 98 seanca

Rangimi: i 13-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

96 nga 98 votime

Rangimi: i 15-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet