Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Danush Ademi

Danush Ademi

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E ASHKANLIVE TË KOSOVËS (PDAK)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave1,784
  • Më së shumti votaFerizaj (488)
  • Komuna e lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 17.03.1969
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

92 nga 98 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

54 nga 57 votime

Rangimi: i 35-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet