Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Duda Balje

Duda Balje

  • PartiaKOALICIJA VAKAT (KV)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë • Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor
  • Numri total i votave1,920
  • Më së shumti votaPrizren (1,260)
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Data e lindjes 16.10.1977
  • Kualifikimi Menaxhim

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

88 nga 98 seanca

Rangimi: e 15-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

32 nga 32 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet