Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Elmi Reçica

Elmi Reçica

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme
  • Numri total i votave18,010
  • Më së shumti votaFerizaj (7,888)

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

96 nga 98 seanca

Rangimi: i 3-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

87 nga 87 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet