Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmir Rexhepi

Fatmir Rexhepi

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, V
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri
  • Numri total i votave8,532
  • Më së shumti votaGjilan (6,449)
  • Komuna e lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 06.07.1956
  • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

87 nga 98 seanca

Rangimi: i 16-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

66 nga 73 votime

Rangimi: i 59-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet