Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Faton Topalli

Faton Topalli

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave6,961
  • Më së shumti votaFerizaj (3,929)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 07.09.1963
  • Kualifikimi Shkenca Sociale

Pjesëmarrja në seanca plenare

64%

63 nga 98 seanca

Rangimi: i 41-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

80%

38 nga 47 votime

Rangimi: i 78-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet