Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fisnik Ismaili

Fisnik Ismaili

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim
  • Numri total i votave7,178
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,431)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 03.06.1973
  • Kualifikimi Multimedia

Pjesëmarrja në seanca plenare

65%

64 nga 98 seanca

Rangimi: i 40-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

34 nga 36 votime

Rangimi: i 37-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet