Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Glauk Konjufca

Glauk Konjufca

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri
  • Numri total i votave16,464
  • Më së shumti votaPrishtinë (4,407)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Kualifikimi Drejtësi
  • Kualifikim shtesë Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

72 nga 98 seanca

Rangimi: i 32-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

65 nga 72 votime

Rangimi: i 61-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet