Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Haxhi Shala

Haxhi Shala

  • PartiaNISMA PËR KOSOVËN (NPK)
  • Grupi ParlamentarNPK (NPK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë
  • Numri total i votave7,286
  • Më së shumti votaMalishevë (5,260)

Pjesëmarrja në seanca plenare

67%

66 nga 98 seanca

Rangimi: i 39-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

88%

48 nga 54 votime

Rangimi: i 66-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet