Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Jelena Bontić

Jelena Bontić

  • PartiaSRPSKA LISTA (SL)
  • Grupi ParlamentarSL (SL)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media
  • Numri total i votave6,311
  • Më së shumti votaShtërpc (2,894)
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

67%

66 nga 98 seanca

Rangimi: e 39-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

9 nga 10 votime

Rangimi: e 62-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet