Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Melihate Tërmkolli

Melihate Tërmkolli

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, V
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë
  • Numri total i votave2,588
  • Më së shumti votaFushë Kosovë (392)
  • Komuna e lindjes Fushë Kosovë
  • Data e lindjes 08.03.1965
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

97 nga 98 seanca

Rangimi: e 2-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

58 nga 62 votime

Rangimi: e 43-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet