Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Aida Dërguti

Aida Dërguti

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë
  • Numri total i votave9,805
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,048)
  • Komuna e lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 01.05.1972
  • Kualifikimi Histori

Pjesëmarrja në seanca plenare

72%

71 nga 98 seanca

Rangimi: e 33-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

86%

45 nga 52 votime

Rangimi: e 71-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet