Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Nezir Çoçaj

Nezir Çoçaj

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave10,476
  • Më së shumti votaPrizren (5,876)
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Kualifikimi Pedagogji

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

93 nga 98 seanca

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

88 nga 90 votime

Rangimi: i 18-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet