Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Pal Lekaj

Pal Lekaj

  • PartiaALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)
  • Grupi ParlamentarAAK (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim • Komisioni për Punë të Jashtme • Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave8,481
  • Më së shumti votaGjakovë (5,044)
  • Komuna e lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 29.06.1962
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

69%

68 nga 98 seanca

Rangimi: i 37-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

52 nga 56 votime

Rangimi: i 48-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

2 nga 2 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet