Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Puhie Demaku

Puhie Demaku

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme
  • Numri total i votave15,270
  • Më së shumti votaPrishtinë (5,210)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 04.02.1982
  • Kualifikimi Studime Evropiane

Pjesëmarrja në seanca plenare

61%

60 nga 98 seanca

Rangimi: e 43-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

81%

36 nga 44 votime

Rangimi: e 76-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet