Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Rafet Rama

Rafet Rama

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë
  • Numri total i votave15,422
  • Më së shumti votaSkenderaj (6,964)
  • Komuna e lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 05.12.1971
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

89 nga 98 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

70 nga 76 votime

Rangimi: i 53-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet