Besa Gaxherri

Besa Gaxherri

 • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
 • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, V
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave7,260
 • Më së shumti votaPejë (2,168)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Pejë
 • Data e lindjes 26.11.1964
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

95 nga 98 seanca

Rangimi: e 4-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

82 nga 87 votime

Rangimi: e 40-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 19/01/2017 Pyet: valon Prishtinë

  Si deputete e Kuvendit të Kosovës, sigurisht gëzoni respektin e qytetarëve dhe të atyre që ju kaë votuar. Gjuha e përdorur nga ju, në seancën e datës 19 janarit të këtij viti, duke i'u drejtuar deputetes me fjalën "mshele", a mendoni që do të ndikoj në votat e juaja? Dihet se deputetja në fjalë, nga radhët e LVV-së, para se me qenë deputete është nënë e një fëmijë dhe mbi të gjitha, qytetare e republikës së Kosovës.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Besa Gaxherri

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti