Hajdar Beqa

Hajdar Beqa

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
 • Numri total i votave8,617
 • Më së shumti votaGjakovë (2,914)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Gjakovë
 • Data e lindjes 05.01.1978
 • Kualifikimi Drejtësi
 • Kualifikim shtesë Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

93 nga 98 seanca

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

91 nga 92 votime

Rangimi: i 3-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Hajdar Beqa

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti