Labinotë Demi-Murtezi

Labinotë Demi-Murtezi

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave14,232
 • Më së shumti votaGjilan (2,733)
Krahaso me deputet tjetër
 • Kualifikimi Albanologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

97 nga 98 seanca

Rangimi: e 2-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

88 nga 90 votime

Rangimi: e 18-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 12/07/2016 Pyet: Dr. Arbeni Ferizaj

  Gjatë shqyrtimit të rishikimit të buxhetit, a do të futet në rishikim edhe çështja e mjekëve specialistë të papunë? Grupi jonë janë mjekë specialistë të lëmive të ndryshme e ka dy vite janë duke kërkuar të punojnë në profesionin e tyre.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Labinotë Demi-Murtezi

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti