Pyetjet parlamentare të: Donika Kadaj-Bujupi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
26/02/2015 Metalurgji
Këtu para jush, unë kam një dokument, një fotografi e cila flet për Minierën e Drazhnjës, e cilashfrytëzohet nga zyrtarë të lartë të partisë së kryeministrit, të LDK-së, tash e pesëmbëdhjetë vjet.Kjo minierë është një pronë e “Trepçës”, është
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
12/03/2015 Anti-Korrupsion
I nderuar kryeministër, Sundimi i ligjit dhe lufta kundër korrupsionit janë çështje të cilat po e pengojnë ecjen përpara të Kosovës. Mirëpo, në memorien kolektive të qytetarëve tanë, korrupsioni daton qysh herët dhe nis meFondin e 3%-shit, për të cilin j
Lexo më shumë
Isa Mustafa Po
21/05/2015 Sociale
Pyetja konkrete është, për pensionet e Zvicrës, a i keni kryer obligimet siQeveri, në mënyrë që marrëveshja ndërmjet dy shteteve të marrë formë zyrtare dhe njerëzit t’imarrin pensionet e tyre? Pra, shtetasit të cilët kanë punuar një kohë të gjatë
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
21/05/2015 Administratë
Pyetja ka të bëjë me borde, përsëri për moskompletimin e tyre. Në këtë rast edhe me AKPnë.Ju e dini sa reagime po vijnë nga bizneset të cilët kanë me mijëra raste kontestuese, e Qeverias’po flet. Jemi futur më në muajin e katërt a të pestë të punës
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
17/09/2015 Punë të Brendshme
Unë këtu para vetes e kam një dokument të nënshkruar nga Isa Mustafa në cilësinë e kryeministrit të Republikës së Kosovës, ku shkruan, po citoj: “Serbia konsideron se në pajtim me Ligjin vendor dhe ndërkombëtar, përkatësisht Rezolutën 1244, prona b
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
16/06/2016 Punë të Brendshme
Vitin e kaluar në të njëjtën periudhë kohore, kur Isa Mustafa dhe Hashim Thaçi nënshkruan ose përgatiteshin të nënshkruajnë dy marrëveshjet shkatërruese për vendin, ky Kuvend dhe deputetët e opozitës në vazhdimësi ngritën pyetje, në të cilat asnjëherë nu
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
07/07/2016 Financa
Vlerësimi për mjedisin e kontrollit, sipas raportit të prezantuar për kontrollin e brendshëm në bazë të raportit të Ministrisë së Financave për Mbikëqyrjen e Brendshme të Financave Publike del se ka një rënie të cilësisë në punë, rënie të përgjegjësisë s
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
11/10/2016 Drejta të Njeriut
Bëhet fjalë për vitin 2012, kontrata për shitjen e Distribucionit të KEK-ut, e cila u realizua për 26,3 milionë euro. Atë kohë u premtua se do të investohen rreth 300 milionë euro dhe se nuk do të ketë largim të punëtorëve. Ky premtim u pat bërë nga ish-
Lexo më shumë
Blerand Stavileci Jo
28/10/2016 Drejta të Njeriut
Në vitin 2012 kontrata për shitjen e distribucionit të KEK-ut u realizua për 26.3 milionë euro. Atë kohë u premtua se do të investohen rreth 300 milionë euro dhe se nuk do të ketë largim të punëtorëve. Ky premtim u pati bërë nga ish-ministri i Zhvillimit
Lexo më shumë
Blerand Stavileci Jo
28/10/2016 Sociale
(Pyetje me shkrim për përgjigjje me gojë) Z.Kryeministër, në mbledhjen e Komisionit parlamentarë për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, të mbajtur me 10 tetor 2016, Ministrja për Dialog në Qeverinë e Republikës së Kosovës znj. Edita Tah
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
30/11/2016 Drejta të Njeriut
Rasti i vdekjes në burg i aktivistit Astrit Dehari, përbën shkelje të rëndë të pesë parimeve themelore të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut. Këtë konventë të jetësuar me vendimet e Gjykatës së Strasburgut sipas kuptimit të nenit 53, Kushtetuta
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo