Donika Kadaj-Bujupi

Donika Kadaj-Bujupi

Krahaso me deputet tjetër
  • Data e lindjes 20.03.1979
  • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

72 nga 98 seanca

Rangimi: e 32-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

47 nga 51 votime

Rangimi: e 52-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 24/11/2016 Pyet: Rabije Gashi Pejë

    E nderuara deputete, pse nuk merrni pjesë në takimet e presidentit për reformë zgjedhore, a duhet të ketë reformë zgjedhore tani dhe cilat janë qëndrimet e juaja lidhur me reformën zgjedhore?

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Donika Kadaj-Bujupi

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti